Uddannelsesmøde om forstoppelse l Maveguiden.dk
Uddannelsesmøde om forstoppelse

Uddannelsesmøde om forstoppelse

Problemer med forstoppelse kan fylde meget i hverdagen på de danske plejehjem – både for personale og borgere. Det forkerte afføringsmiddel eller forkert anvendelse af midlet kan forværre forstoppelse, derfor er det vigtigt at finde den rette behandling. Meda tilbyder uddannelsesmøde om forstoppelse, hvor både apoteks- og plejehjemspersonale kan mødes og vidensdele. Til mødet kan I få mere viden om forstoppelse, og hvordan I tackler forskellige afføringsproblemer, samt evt. mere viden om mavesonder.

Hvem underviser til mødet?

Til mødet vil det lokale apotek være til stede, og Meda - som dækker hele spektret af lægemidler mod forstoppelse.


Forstoppelse

I vil få mere viden om forstoppelse - årsager, typer og hvordan det undgås, samt VAS REGULAR®.Vi kommer også ind på mulighederne for individuel behandling, og der uddeles forskellige slags redskaber til problemhåndtering i hverdagen.
Varighed ca. 45-60 minutter.

Mavesonder

I har også mulighed for at få gode råd om brug og pleje af mavesonderne:

  • Mic-Key® - en mavesonde i hudniveau
  • Mic®G– en mavesonde med to indgangsporte

Varighed ca. 30 minutter.

Book eller mere info

Meda as

info@meda.dkPlejehjem: Fik redskaber til vores daglige arbejde

”Her på plejecenteret har vi implementeret og fået rigtig god gavn af at anvende afføringsskema og afføringsskalaen. Vores beboere har nu afføringsskema, hvor der noteres type på og det er let at anvende og det har kun krævet en enkel introduktion til medarbejderne. Afføringsskemaerne, og afføringsskalaen giver et godt solidt overblik til personalet og det er blevet lettere for personalet at finde ud af om beboerne er forstoppet. Som supplement kan personalet anvende kassen med afføringsmidler, når snakken opstår omkring hvilket afføringsmiddel som er det bedste til den enkelte beboer.”


Sygeplejefaglig Ressourceperson  Linda Kirkegaard 
Fortegårdens Plejecenter
Risskov
viatris_logo

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Viatris-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.