Hvad mener andre om undervisningen l Maveguiden.dk
Hvad mener andre om undervisningen

Hvad mener andre

Her kan du læse om, hvad andre har fået ud af vores undervisning i forstoppelse.

Sundhedscenter: Målrettet og letforståelig undervisning

Tak for et godt kursus/undervisning.

Vi var alle enige om, at din undervisning var målrettet og gav hele gruppen mulighed for at være deltagende. Sproget var forståeligt, og alle spørgsmål var velkomne. Der blev givet god information om de enkelte produkter, og materialet var meget anvendeligt. Der blev givet gode informationer om mulighed for alternativer, før der skulle eksperimenteres med afføringsmiddel. God vejledning i de enkelte produkter, og fint, vi fik udleveret en kuffert med produkterne.

Du kan godt regne med, at vi kontakter dig igen til andre medarbejder- og vagtlag – tak for denne gang.

Gruppeleder Jette Martinsen

Center for sundhed & omsorg, Distrikt Vest

Guldborgsund Kommune

Sundhedscenter: Godt at få opdateret vores viden

Vi var glade for jeres besøg og synes, det var det værd at bruge vores personalemøde til. Emnet er jo noget, vi synes, at vi har rimelig godt styr på. Men det var nu meget rart at få frisket vores hukommelse og viden op.

I fik jo netop vist, hvor mange muligheder der er og former for behandling. Måske man har tilbøjelighed til at bruge den samme form for afføringsmiddel, da det er noget, man kender. Det var nogle rigtige fine ting, I havde med, og vi har alle sammen taget det i brug – og vil bruge det her på arbejdspladsen, som er et redskab ude hos borgerne.

Social- og sundhedsassistent Katinka Due Hansen

Center for sundhed & omsorg

Guldborgsund Kommune

Bosted: Fantastisk undervisning med stof til eftertanke

”Tusind tak for besøget og undervisning i Præstø. Som altid var det en fornøjelse, og jeg kan fortælle, at underviserens oplæg bestemt har skabt stof til eftertanke. Kollegaerne talte efterfølgende om, at det var helt fantastisk, at et emne, der godt kan være svært at snakke om, det formåede underviseren med en god blanding af humor og alvor at gøre til et meget interessant emne.”

Sygeplejerske Annika Nielsen

Bo og Naboskaberne

Vordingborg kommune

Marts 2017

Bosted: Vi har lært en masse nye ting

Vi lærte en masse nye ting som vi ikke havde oplysninger om, selv om vi har haft hyppigt kontakt med borgernes læger.

Vi ved nu meget mere og omsætter denne viden til praksis. Vi er bl.a. ved at udskifte et af vores toiletter så to af vores borgere, der ikke er så høje, får en mere korrekt sidestilling. Konsulenten har en utrolig stor viden og er god til at formidle.

Teamleder Michael Wulff

Bostedet Stårbyhus

Mern

Plejehjem: Fik redskaber til vores daglige arbejde

”Her på plejecenteret har vi implementeret og fået rigtig god gavn af at anvende afføringsskema og afføringsskalaen. Vores beboere har nu afføringsskema, hvor der noteres type på og det er let at anvende og det har kun krævet en enkel introduktion til medarbejderne. Afføringsskemaerne, og afføringsskalaen giver et godt solidt overblik til personalet og det er blevet lettere for personalet at finde ud af om beboerne er forstoppet. Som supplement kan personalet anvende kassen med afføringsmidler, når snakken opstår omkring hvilket afføringsmiddel som er det bedste til den enkelte beboer.”

Sygeplejefaglig Ressourceperson

Linda Kirkegaard

Fortegårdens Plejecenter

Risskov

Apoteket: Undervisningen på plejehjemmet var guld værd

"Undervisningen var med til at skabe en bedre kontakt mellem apoteket og plejehjemmet. Begge parter fik sat ansigter på hinanden, og vi har efterfølgende kunne mærke, at de ansatte på plejehjemmet i højere grad kontakter os, når de har spørgsmål. Undervisningen om afføringsmidler var helt sikkert relevant for de ansatte på plejehjemmet, som havde mulighed for at spørge mere ind til emnet og smage, hvad det er de giver fru Petersen. Der var stor interesse fra plejehjemspersonalet og nogle af dem valgte at møde før deres vagt, for at være med til undervisningen. Mit indtryk var, at de fik nogle gode redskaber med fra mødet, som de få glæde af i deres hverdag. Samarbejdet mellem plejehjem, apotek og Meda fungerede rigtig godt. Vi var glade for projektet og vi vil meget gerne gøre det igen med de andre plejehjem i området."

Farmakonom Bodil Axelsen

Hjorte Apoteket Haderslev

Kommunen: Super velforberedt undervisning

"I virkede super velforberedte, havde en viden om det nyeste.Det var rart at vi kunne stille spørgsmål, flere af mine kollegaer har været rigtig glade for at i ikke reklamerede for et præparat, men sammenlignede funktion/ effekt af diverse præparater.Alle har sagt at det var brugbart og jeg kan hører og mærke at der er mere opmærksomhed på emnet.Det var også spændende og lærerig undervisning omkring sonder, vi kan nu stille spørgsmål til nasal sonder mv."

Sygeplejerske Heidi Than

Rehabiliteringscentret Hedebo

Greve Kommune

viatris_logo

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Viatris-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.