Afføringsmidlet Glyoktyl® klysma l maveguiden.dk
Afføringsmidlet Glyoktyl® klysma

Afføringsmidlet Glyoktyl® klysma (docusatnatrium/glycerol)

Glyoktyl er et afføringsmiddel, der indføres i endetarmen. Det kan bruges mod forstoppelse og ved tarmtømning før operation og undersøgelser af tarmen.

Sådan anvender du Glyoktyl

Du skal bruge 1 tube i endetarmen ad gangen – gælder for både børn og voksne. Læg dig på venstre side med bøjede ben, tag beskyttelseshætten af tuben, før forsigtigt hele tubespidsen op i endetarmen, og pres langsomt alt indholdet ud af tuben. Hold tuben sammenklemt, imens du trækker tubespidsen ud. Bliv liggende lidt, så du holder væsken i tarmen så længe som muligt. Glyoktyl virker inden for 5-20 minutter. 

Ammende, gravide og Glyoktyl

Glykoktyl klysma kan anvendes af gravide og ammende.

Vigtig information

Brug kun Glyoktyl til børn under 2 år efter aftale med lægen. Hvis du bruger Glyoktyl til et barn under 3 år, skal du højst indføre den halve længde af tubens spids i endetarmen. Brug ikke Glyoktyl ved blokeret tarmpassage eller ved allergi over for et eller flere af indholdsstofferne. Brug ikke Glyoktyl dagligt gennem længere tid. 

Endetarmrifter?

Har du fået rifter ved endetarmen pga. forstoppelse? Så kan Ac3 COMFORT hjælpe dig.

Læs mere

mIcon_faq

Spørg vores brevkasse

Få svar på dine spørgsmål om afføringsproblemer i vores brevkasse.

Gå til brevkassen

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Mylan-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.