Gode råd om hæmorider | maveguiden.dk
Gode råd om hæmorider

Gode råd om hæmorider


Behandlingen af hæmorider afhænger af de gener, du oplever – og evt. af, hvad din læge finder. Det er ofte dig selv, der er nøglen til at komme af med dine hæmorider.
Der er nemlig flere ting, du selv kan gøre:

  • Drik rigeligt med væske, spis fiberrig kost, og husk gode afføringsvaner, så du undgår forstoppelse. Har du forstoppelse og kan ikke komme af med den, kan et afføringsmiddel hjælpe.

  • Undgå langvarigt pres for at få afføring ud, når du er på toilettet. Sid ikke på toilettet, og læs avis eller ugeblade. Se, hvordan du sidder korrekt på toilettet.

  • Undgå tunge løft, og undgå at stå op i lang tid.

  • Dyrk motion.
ac3comfort-mod-anakloe-og-haemorider

Endetarmsgener

Ac3 COMFORT virker ved, at neutralisere skadelige bakterier, og fremmer den naturlige helingsproces. Derudover giver gelen direkte lindring gennem sine kølende og smørende egenskaber.

Læs mere

mave_illustration_dansk

Hvad er din tarmpassagetid?

Tarmpassagetiden er den tid det tager at fordøje din mad. Det kan være nyttigt at vide, hvad din passagetid er, hvis du lider af afføringsproblemer.

Læs mere

viatris_logo

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Viatris-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.