Gode råd mod analkløe | maveguiden.dk
Gode råd mod analkløe

Gode råd om analkløe

Der er særligt to ting, du skal være opmærksom på for at undgå at forværre endetarmskløe:

Undgå at klø

Uanset årsagen til endetarmskløe er den naturlige reaktion at klø sig. Men når man klør sig, fjerner man dele af de yderste hudlag, hvilket kun forværrer situationen. Det kan faktisk skabe en ”ond cirkel”, for når din hud er irriteret, og du begynder at klø, bliver din hud mere udsat for svampe- og bakterieangreb, hvilket forværrer kløen og skaber mere irriteret hud. Ac3® COMFORT får kløen til at stoppe og neutraliserer de skadelige bakterier. 

Undgå overdreven vask

En anden naturlig reaktion på analkløe og irritation omkring endetarmen er at vaske sig – typisk med sæbe og evt. en vaskeklud. Overdreven vask kan dog ofte forværre kløen, fordi du fjerner hudens naturlige, beskyttende olier.


Ac3 COMFORT er medicinsk udstyr. Læs altid brugsanvisningen før brug. 

ac3comfort-mod-anakloe-og-haemorider

Endetarmsgener

Ac3 COMFORT virker ved, at neutralisere skadelige bakterier, og fremmer den naturlige helingsproces. Derudover giver gelen direkte lindring gennem sine kølende og smørende egenskaber.

Læs mere

mave_illustration_dansk

Hvad er din tarmpassagetid?

Tarmpassagetiden er den tid det tager at fordøje din mad. Det kan være nyttigt at vide, hvad din passagetid er, hvis du lider af afføringsproblemer.

Læs mere

viatris_logo

Du forlader Allergiguiden.dk

Ved at klikke på "Fortsæt" nedenfor, forlader du dette Viatris-tilknyttede websted for at komme frem på et tredjepartswebsted, der udelukkende er ansvarligt for dets indhold.